Phone:
(701)814-6992

Physical address:
​6296 Donnelly Plaza
Ratkeville, ​Bahamas.

Dakdekker Barendrecht

Dakdekker Barendrecht

Voor het inschakelen van een dakdekker in Barendrecht ben je hier op de goede plek. Wij bieden nagenoeg alle dakwerken aan waarna je op zoek kan zijn. Scroll direct naar de vraag waar je meer over wilt weten:

Daklekkages
Dakonderhoud
Aanleg nieuw dak
Dakrenovatie
Kosten dakdekker

Twijfel je nog naar de huidige staat van het dak en wat nou de beste oplossing voor jouw dak, vraag dan geheel gratis een dakinspectie aan. Een dakdekker neemt dan contact op en komt indien gewenst, langs op locatie.

Daklekkage in Barendrecht

Via de daken in het land wordt al het regenwater afgevoerd. in 99% van de gevallen gaat dit allemaal zonder problemen en is alles waterdicht. Alles gaat netjes via de daken, dakgoten en regenpijp de grond in. Helaas zijn er altijd zwakke plekken op een dak en op is er een risico op een lekkage.

Bij ieder type dak is kans op een lekkage, binnen Barendrecht zijn wij in te zetten voor ieder soort daklekkage. De meest voorkomende schades zijn:

  • Slijtage van cement bij nokvorsten
  • Voegen en/of loodverbindingen van een schoorsteen verouderd
  • Verschoven/gebroken dakpannen
  • Overgang van hellend naar plat dak
  • Scheuren in het dakleer
  • Verstopte dakgoot die overloopt

Is er vanaf de buitenkant zichtbare schade aan het dak, laat het ons direct weten en op die manier kan er verdere schade voorkomen worden. Het is dan ook goed om regelmatig de staat van het dak te controleren. Helaas zal het vaker voorkomen dat er binnen in de woning waterschade wordt ontdekt, waardoor de daklekkage in Barendrecht aan het licht komt en er een dakreparatie plaats dient te vinden.

Snel inzicht in de kosten krijgen?

Hellend dak met een lekkage

Diverse onderdelen van een schuin dak waar een lek kan ontstaan. Denk aan een beschadigde nokvorst of verschoven dakpannen. Ook kan een slecht onderhouden schoorsteen zorgen voor een lekkage. Een dakdekker zal het dak op gaan om de oorzaak te achterhalen en op te lossen.

nokvorst reparatie

Helemaal bovenin het dak liggen er een aantal nokvorsten in het cement. Deze kunnen beschadigd zijn waardoor er water onder kan komen. Nokvorsten repareren in Barendrecht komt bij ons meerdere keren per week voor en hebben voldoende ervaring om dit snel en vakkundig op te lossen.

stormschade

Een nadeel bij stormschade is dat deze uit het niks kan ontstaan. Voor de storm was het dak wellicht nog helemaal in orde en opeens is er een lekkage aanwezig. Daarbij is het bij onze dakdekker in Barendrecht ook vaak drukker nadat er een storm over is gekomen. Het is echter wel belangrijk dat de lekkage zo snel mogelijk opgelost wordt en daarom zullen wij onze dakspecialist zo snel mogelijk jullie kant op sturen.

Vul een contactformulier in op onze website en wij gaan ons uiterste best doen om dezelfde dag nog langs te komen. Tevens kunnen wij ook adviseren over het mogelijk verhalen van de schade op de verzekering, dit is echter per situatie verschillend. Wacht niet te lang en schakel onze hulp in!

Verschoven dakpannen

Ligt er een dakpan scheef of zijn er zelfs meerdere dakpannen die niet meer op hun plek liggen? Hierdoor is het dak kwetsbaar en zal er bij een regenbui vocht naar binnen komen. Mogelijk dat de isolatie en platen nog wel wat vocht tegen houden, maar alsnog zal er schade aan het dak ontstaan.

In sommige gevallen is het terug leggen van de pannen voldoende, alleen om in de toekomst hetzelfde scenario te voorkomen, zullen wij de dakpannen ook goed vastzetten. Ook onderliggende oorzaken krijgen de aandacht. Mocht onze dakspecialist nog overige mankementen aan het dak waarnemen, zal hij deze aan jullie doorgeven en hier een oplossing voor aanbieden.

lekkage plat dak

Bij een lekkage aan het platte dak is er vaak een scheur of klein gaatje ontstaan in het dakleer. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Scheuren ontstaan vaak wegens ouderdom, waarbij een gaatje altijd kan ontstaan als er een scherp object op het dak valt. Er is helaas maar klein gaatje nodig om binnen vochtplekken te krijgen.

Plat dak opnieuw aanleggen na een lekkage

Ook kan er een lekkage ontstaan bij het foutief aanbrengen van het dakleer. Is dit door een dakdekker aangebracht, dan zal dit onder de garantie vallen. Echter bij het zelf plaatsen van een plat dak, zal de reparatie voor eigen rekening zijn. Op het moment dat er een lichtkoepel of afvoerpijpjes in het platte dak zijn verwerkt, dan is de kans op een lekkage wel iets groter.

Schakel onze dakspecialist Vlissingen in bij iedere soort lekkage, bij een spoed aanvraag zullen wij binnen 24 uur langs komen.

Dakonderhoud

Ieder dak heeft regelmatig onderhoud nodig om te voorkomen dat er lekkage ontstaan. Daarnaast oogt het dak uiteraard ook mooier als deze niet vol met mos en aanslag zit. Het dakonderhoud kunnen wij als dakdekker in Barendrecht voor jullie verzorgen. Afhankelijk van de dakbedekking,

Schoonmaken bestaand dak

Het reinigen van een dak kan uit verschillende onderdelen bestaan. Met welke vorm van dakonderhoud kunnen wij jullie helpen?

  • Schoonspuiten dakpannen
  • Mos verwijderen (ontmossen van het dak)
  • Schoonmaken van de dakgoten

Op het moment dat het dak onder een laag algen en mossen ligt, kan de ware status van het dak moeilijk worden beoordeeld. Bij het schoonmaken is er dus ook kans dat onze dakdekker Barendrecht een lekkage tijdig opsporen en dit dan ook direct kunnen oplossen

Reiniging van de dakpannen

Aanbrengen coating

Om te beginnen dient het dak eerst gereinigd te worden. Een dakcoating in Barendrecht word grotendeels toegepast op hellende daken en dan voornamelijk bij dakpannen of een leiendak. De coating is transparant en hierdoor wordt de huidige kleur van het dak behouden. Echter zal het de dakbedekking beschermen tegen alle weersinvloeden en zorgt dat er geen vuil kan hechten. Daardoor zullen alle mossen en algen dus niet op het dak blijven.

De kosten voor het coaten van een dak beginnen vanaf €35,- per vierkante meter. In overleg met onze dakspecialist kan de juiste coating worden gekozen en dit wellicht in combinatie met een onderhoudscontract van het dak.

Onderhoudscontract

Weinig tijd en zin om het dak goed te onderhouden. Laat het dak volledig onderhouden en hiermee ook schoon houden, door ons. Wij kunnen een onderhoudsplan op maat maken die ervoor zorgt dat het dak de aandacht krijg die er nodig is. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op: Kom in contact

Aanleg nieuw dak

Ligt er een plan voor het plaatsen van een nieuw dak? Laat een dakdekker in Barendrecht dit volledig oppakken. Hiermee ben je gegarandeerd van een kwalitatief dak en kan er daarna de focus komen om het binnen af te werken. Een dak boven je hoofd waar je blind op kan vertrouwen, scheelt een hoop stress. Naast dat het de regen buiten de deur houdt, is het ook de bedoeling dat deze de warmte zoveel mogelijk vasthoudt. Bij een nieuw dak zullen wij dus ook altijd meedenken in de beste oplossing om alles zo duurzaam mogelijk te maken.

Snel inzicht in de kosten krijgen?

Hierbij zullen wij uiteraard rekening houden met het budget wat er ligt om alles binnen het kostenplaatje uit te kunnen voeren. Een nieuw pannendak of plat dak is allemaal mogelijk. DJT daken is natuurlijk niet alleen simpelweg uitvoeren, ook de adviserende rol nemen wij serieus. Zo hebben wij afgelopen jaren heel veel nieuwe daken geplaatst in Barendrecht.

Is er momenteel asbest aanwezig, dan moeten we hier een oplossing voor vinden. In sommige gevallen is het mogelijk dat een particulier dit zelf mag afvoeren bij de gemeente. Er zal altijd een oplossing zijn, neem daarom bij twijfel, contact met ons op.

Dakrenovatie

Ligt er momenteel een dak op die wel aan wat renovatie onderhevig is. Een gehele dakrenovatie in Barendrecht is naar wens te realiseren. Belangrijk om vooraf na te denken over de wensen hoe het dak er uit komt te zien. Het is bij een renovatie namelijk ideaal om eventuele dakisolatie toe te laten voegen. Voor een hellend dak kan er ook nagedacht worden over de huidige schoorstenen of dakkapellen, deze kunnen worden gemoderniseerd.

Een plat dak heeft vaak een kortere levensduur en zal hierdoor eerder een renovatie nodig hebben. Vaak is het hebben an een lekkage de perfecte tijd om het dak te laten renoveren. In sommige gevallen is het mogelijk om dakleer over de oude dakbedekking te leggen.

Dakrenovatie benodigd bij plat dak

schoorsteenrenovatie

Op zijn tijd dient een schoorsteen gerenoveerd te worden. Bij een schoorsteenrenovatie Barendrecht zijn de voegen en loodslabben een aandachtspunt. Bij een schoorsteen kunnen meerdere onderdelen voor problemen zorgen, wij zijn in te schakelen voor:

Voegwerk renoveren
Impregneren schoorsteen
Schoorsteenkap herstellen
Lood bij schoorsteen vernieuwen

Jaarlijks renoveren wij enkele tientallen schoorstenen in de regio Barendrecht. Word er een schoorsteenrenovatie met de buren gedeeld, dan is het gebruikelijk om de kosten te delen.

Vaak krijgen wij ook de vraag of wij schoorstenen vegen, dit doen wij echter niet. Wij renoveren schoorstenen en daarbij kunnen wij uiteraard ook overige schades aan het dak oplossen.

Kosten dakdekker

De prijs voor de klus is logischerwijs een belangrijke factor om het werk uit te laten voeren. Onze vakmannen hanteren scherpe tarieven, doordat wij in de regio actief zijn, houden wij de kosten laag en kunnen snel ter plekke zijn.

Bij nieuwe daken en grote renovaties zullen wij een projectprijs afspreken. Zodoende kom je niet voor verrassingen te staan en kan er een wel overwogen keuze gemaakt worden. Zeker als er ook dakisolatie word aangebracht en nog meer opties, dan is het goed om de kosten in een overzicht te hebben. Onze dakdekker in Barendrecht kan hier altijd in adviseren. Kosten ter indicatie:

Soort dakklusIndicatie kosten
Aanleg nieuw plat dak (30m2)€3.000 – €4.500
Reparatie plat dak€250 – € 1.250
Aanleg dakpannen (60m2)€4.000 – €7.500
Aanbrengen dakisolatie€2.000 – €3.500 (subsidie mogelijk)
Reinigen dakvanaf €500
Schoorsteenrenovatievanaf €1.000
De kosten zijn puur ter indicatie en geven een grof beeld. De uiteindelijk offerte zal van de huidige situatie afhangen en wat er allemaal moet worden meegenomen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan om de kosten voor jouw dak opdracht te laten uitrekenen.

Snel inzicht in de kosten krijgen?

Kosten bij een spoed opdracht

In een aantal gevallen is er op hele korte termijn een dakdekker nodig. Deze spoedservice in Barendrecht word dan vaak binnen enkele dagen uitgevoerd en hiervoor moet er snel geschakeld worden. Hierdoor zullen de kosten veelal bestaan uit een uurtarief van onze dakspecialist. Daarnaast dient deze natuurlijk de materialen en benodigdheden door te rekenen.

Na inspectie is het mogelijk dat wij een prijs noemen om een lekkage te repareren. Hierbij wordt vooraf afgestemd wat er wel en niet wordt gedaan. Soms is er enkel een tijdelijke dakreparatie nodig, terwijl in een ander geval het een uitgebreidere reparatie is, waarmee het dak weer jaren verder kan

Gratis dakinspectie

Zijn er onzekerheden over het dak en wens je dat deze door onze dakdekker in Barendrecht wordt beoordeeld? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan. Hiermee komen schades of zwakke plekken naar boven.

Waarom zou je gebruik maken van deze gratis service in Barendrecht? Ten eerste kan een kleine schade aan je dak snel verergeren als het niet tijdig wordt ontdekt en gerepareerd. Dit kan leiden tot dure reparaties of zelfs vervanging van het hele dak. Bovendien kan een slecht onderhouden dak leiden tot vochtproblemen in huis, wat weer kan resulteren in schimmelvorming en gezondheidsrisico’s.

Onze dakdekker in Barendrecht maakt graag een afspraak om de situatie te komen aanschouwen. Waar nodig kan er ook al direct een spoed reparatie uitgevoerd worden. Ook voor vragen om het dak toekomst bestendig te maken, kan onze specialist een antwoord geven.

Is het dak momenteel geschikt om zonnepanelen te laten leggen of kan deze nog beter worden geïsoleerd. De dakinspectie in Barendrecht is heel populair en zorgt voor veel tevreden klanten, wees er hier ook 1 van!

Vraag een gratis dakinspectie uit

Wat dient er geïnspecteerd te worden, wat zijn de verwachtingen van huidige staat?

Snel inzicht in de kosten krijgen?